USLUGE

Zašto kod nas?

Naša usluga je vrhunska.

U ordinaciji dentalne medicine Beketić spremni smo Vam pružiti sve zahvate koje želite i trebate napraviti. Sve to potpuno bezbolno u kratkom vremenskom periodu i ugodnom okruženju. Jednako su dobrodošla djeca i odrasli.

Usluge, Usluge

NAŠE USLUGE

Restaurativna

dentalna medicina je grana dentalne medicine koja se bavi zaustavljanjem bolesti i restauracijom izgubljenog zubnog tkiva. Najčešće se radi o uklanjanju karijesa jer karijes je danas jedna od najraširenijih zaraznih bolesti. Materijali izbora za ispune danas su,najčešće, kompozitni materijali. Obratite nam se s povjerenjem jer Vaši problemi bit će riješeni na najbezbolniji način, u kratkom vremenskom periodu. Dugogodišnje iskustvo i najmodernija tehnologija za Vaš osmijeh!

Endodoncija

je grana dentalne medicine koja se bavi dijagnostikom i liječenjem bolesti zubne pulpe. Na taj način sprječava se širenje infekcije u kost te se tako čuva zub a svaki zub je vrijedan spašavanja. Liječenje korijenskih kanala je jedan od najčešćih zahvata dentalne medicine koji u našoj ordinaciji radimo i strojno i ručno, ovisno o slučaju. Također, uz primjenu anestezije i ako je moguće, u jednoj posjeti.
 

Protetika

je grana dentalne medicine kojom se nadomještaju izgubljeni zubi. Gubitak zuba utječe loše kako estetski tako i psihički na samog pacijenta i smanjuje kavalitetu života. Posljedice višestrukog gubitka zubi mogu dovesti do narušavanja fizionomije lica stoga je potrebno spriječiti da do toga dođe. Protetskim nadomjescima nazivamo krunice, mostove i proteze koje možete napravit u našoj ordinaciji. Koristimo najkvalitetnije materijale i tehnike!

Oralna kirurgija

je specijalistička grana dentalne medicine koja se bavi kirurškim zahvatima u području zubi, usta i čeljusti. Radimo bezbolno vađenje zubi i zaostalih zubnih korijenova a u suradnji sa oralnim kirurgom i ostale zahvate kao što je npr. vađenje umnjaka. Dentalni implantati su također ono što vam nudimo: nove generacije implantata zadovoljit će sve kliničke opcije.
 

parodontologija

je područje dentalne medicine koje se bavi sprečavanjem, dijagnostikom i terapijom bolesti potpornih struktura zuba ili usadaka. Postoje znakovi koji ukazuju na postojanje bolesti bilo gingive, bilo parodonta i ne bi se trebali zanemarivati. Od samog pranja zubi i održavanja svakodnevne oralne higijene do redovitih pregleda i čišćenja zubnog kamenca u ordinaciji te ostalih zahvat kojima možemo produžiti trajnost Vaših zubi.

Estetski zahvati

Estetskim zahvatima Vaši zubi izgledati će prirodnije, ljepše i bolje. U današnje vrijeme lijepi zubi i fantastičan osmijeh postali su imperativ. Ljuskice (Veneers) kompozitne ili keramičke , izbjeljivanje zubi, kako u samoj ordinaciji tako i kod kuće sa udlagam, su samo neki od postupaka koje nudimo u ordinaciji. Najmodernija tehnologija za vaš osmijeh.