O NAMA

O Nives

O nama

Obrazovanje na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu

Nives Romana Beketić Lušić, dr. med. dent, rođena je 9. kolovoza 1971. godine u Zagrebu. Zdravstveni obrazovni centar – smjer zdravstveni tehničar laboratorijskog smjera završava 1990. godine. Iste godine upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, na kojem je diplomirala 18. prosinca 1995. godine.

Stažiranje u Domu zdravlja Novi Zagreb

Od siječnja 1996. do siječnja 1997. obavljala je pripravnički staž u Domu zdravlja Novi Zagreb te 7. veljače 1997. uspješno položila državni ispit.

Rad u Privatnoj stomatološkoj ordinaciji Josip Beketić

Od siječnja 1997. pa sve do prosinca 2011. godine. godine radi u Privatnoj stomatološkoj ordinaciji Josip Beketić, dr. stom. u Zagrebu da bi od siječnja 2012. počela s radom u njezinoj Privatnoj ordinaciji dentalne medicine u Zagrebu.

Poslijediplomski specijalistički rad na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu

2013. godine brani poslijediplomski specijalistički rad pod naslovom “Deskvamativni gingivitis u diferencijalnoj dijagnostici imunoloških oralnih bolesti” na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Povijest ordinacije

Osnivanje i počeci pod vodstvom doktora Beketića 1994. godine

Privatna ordinacija dentalne medicine Beketić osnovana je 1994. godine na temelju dugogodišnjeg iskustva i rada dr.med.dent. Josipa Beketića, spec. dentalne i oralne patologije s parodontologijom, i otad sustavno djeluje na održavanju oralnog zdravlja svojih pacijenata od najmlađe dobi. Dugogodišnje iskustvo i povjerenje koje su pacijenti stekli nastavlja se dolaskom dr.med.dent. Nives Romane Beketić Lušić.

Doktorica Beketić preuzima vodstvo 2012. godine

Od siječnja 2012., univ.mag.med.dent. Beketić Lušić, dr.med.dent. samostalno djeluje i vodi privatnu ordinaciju u visokom profesionalnom duhu koji je upotpunjen modernom stomatološkom opremom i zahtjevima moderne dentalne medicine te stalnim stručnim usavršavanjem u Hrvatskoj i u inozemstvu.

Povjerenje pacijenata kroz generacije i naša misija

Naglasak u djelovanju Privatne ordinacije dentalne medicine Beketić danas jest sustavan, cjelovit pristup svakom pacijentu. Ordinacija pruža sve usluge iz područja dentalne medicine.

Smatramo da su povjerenje i dobra komunikacija između pacijenta i doktora dentalne medicine jako važni za Vaše oralno zdravlje. Povjerenje u taj odnos gradimo od najranije dobi kod najmlađih pacijenata i kod odraslih nadograđujemo svakim posjetom u našu ordinaciju kroz profesionalnost i odgovoran rad. Pacijenti koji se vraćaju i pacijenti koji su zadovoljni kroz tri generacije dokaz su naše kvalitete.

Dragi posjetitelji, pozivamo Vas na pregled u našu ordinaciju na stručnu uslugu kakvu zaslužujete od Vašeg doktora dentalne medicine.

I ne zaboravite, bolje je spriječiti nego liječiti! 🙂