Dojmovi pacijenata

30 komentara naših pacijenata sa stranice najdoktor.com

Fantastična u svakom smislu

Leon, najdoktor.com

Doktorica Beketić-Lušić je fantastična u svakom smislu! Izvrstan stomatolog i stručnjak, a uz to iznimno ljubazna i ugodna osoba. Svaka preporuka.

Preporuke svima

Mirna, najdoktor.com

Izuzetno ljubazna, za nju ne postoji zub koji neće probati prvo "spasiti". Prilikom zvanja, uvijek se javi na telefon i pokuša "ubaciti" u što bliži termin. Nema čekanja kad se dogovori termin. Ordinacija je odlično opremljena. Preporuke svima.

Pristupačna, pažljiva, profesionalna, ljubazna i pedantna

Mia, najdoktor.com

Za Dr. Beketić Lušić imam samo riječi hvale. Doktorica je izuzetno pristupačna, pažljiva, profesionalna, ljubazna i pedantna. Objasni svaki korak u detalje i brine se za pacijenta. Imponira način kojim pacijentu objašnjava sve postupke i zahvate potrebne pri liječenju. Do izražaja dolazi njezina stručnost i neobično laka mogućnost komunikacije. Tople preporuke !

Vrhunski je stručnjak i profesionalac

Tanja, najdoktor.com

Jako draga i topla osoba te svakoga sasluša s iskrenim zanimanjem i brigom kao da ste joj član uže obitelji. Vrhunski je stručnjak i profesionalac. Razina usluge je na najvišem mogućem nivou.

Ne brza s odlukama

Meli, najdoktor.com

Dr. Nives je izuzetno simpaticna i jednostavno je ugovoriti termin kod nje. Ono sto cijenim je sto ne brza s odlukama i sto strucno odradi svoj posao. A najbolje od svega, nekim cudom se uopce ne osjecam kao kod zubara kod nje!!

Vrlo stručna i ljubazna

Lana, najdoktor.com

Vrlo stručna i ljubazna, sve što mi je radila vrlo je kvalitetno, nikad se nisam morala vratiti na neki "popravak" napravljenog kao kod nekih drugih zubara. Vrlo ugodno okruženje, poštuje se naručeno vrijeme, nema čekanja, za preporučiti svakome.

Vrlo stručna i profesionalna

Pacijent, najdoktor.com

Dr. Nives svakako preporučujem svima koji imaju problema sa zubima, popravi zub bez da osijetite ikakvu bol, vrlo stručno i profesionalno. Od sada idem samo kod nje.

Iznimno sam zadovoljan kvalitetom usluga

Marko Ivanetic, najdoktor.com

Iznimno sam zadovoljan kvalitetom usluga koje pruža ova ordinacija. Definitivno bih preporučio u vezi bilo kakvih stomatoloških problema.

Pozitivna, susretljiva, profesionalna i ulijeva povjerenje

Pacijent, najdoktor.com

Pozitivna, susretljiva, profesionalna i ulijeva povjerenje u potpunosti. Doktoricu Romanu sam uvijek svima preporučavao pa evo činim to i ovom prilikom.

Jako profesionalna i pedantna

Pacijent, najdoktor.com

Dr. Nives je stvarno jako profesionalna, sve lijepo objasni, jako pedantna, preporučujem svima, a pogotovo osobama koje kao i ja teško hodaju pa koriste štake jer nema niti jedne stepenice, samo jedan ulazni prag. Hvala.

Jako ugodan boravak

Pacijent, najdoktor.com

Osim jako kvalitetnog i stručnog obavljanja stomatoloških usluga, dr. Nives je vedra i vesela osoba pa je u ovom slučaju boravak kod zubara jako ugodan! I još mi se sviđa veliko besplatno parkiralište preko puta što je inače rijetko. Preporučujem svima..

Misli prvenstveno na dobrobit pacijenta

Pacijent, najdoktor.com

Mnogo puta mi se dogodilo da zubar želi što prije završiti posao, pa ne vodi računa kako je pacijentu. Sad sam konačno našao onu koja misli prvenstveno na dobrobit pacijenta. Više nemam namjeru mijenjati zubara.

Svaka čast

Pacijent, najdoktor.com

Lokacija je super i ima mjesta za parking. Čekala uopće nisam, po dogovorenom vremenu sam bila već na stolici. Ništa nije boljelo, i stvarno sam uživala iako se inače bojim zubara. Svaka Čast.

Vrhuska usluga sa puno stpljenja

Boris, najdoktor.com

Vrhuska usluga sa puno stpljenja sa kompliciranim pacijentima poput mene.

Korektna, proaktivna i izrazito ljubazna

Pacijent, najdoktor.com

Korektna, proaktivna i izrazito ljubazna atmosfera u ordinaciji. Vrlo perfekcionistički i profesionalni pristup tijekom pregleda i zahvata. Oprema, materijali i sam stupanj higijene na visokom nivou.

Svakom bi je preporučila

marino, najdoktor.com

Doktorica je stručna..temeljita poštena,suosjećajna..svakom bi je preporučila!!!

Definitivno jedna od najboljih zubarica u Zagrebu

Pacijent, najdoktor.com

Definitivno jedna od najboljih zubarica u Zagrebu. Već dugi niz godina idem kod nje i zahvaljujući njenom radu imam savršene zube.

Ne bismo je mijenjali nizašto

Pacijent, najdoktor.com

Sjajna žena i liječnica, trudi se pomoći koliko je god moguće i u njezinoj domeni a i van njezine struke. Ne bismo je mijenjali nizašto!

S dr. Beketić sigurno nećete pogriješiti

Pacijent, najdoktor.com

Doktorica je super! Svi je vole u kvartu i nikad od nikoga nisam čuo ništa loše o njoj. Ako trebate zubara s dr. Beketić sigurno nećete pogriješiti.

Uvijek opuštena i vedrog duha

Pacijent, najdoktor.com

Izvrsna je, uvijek opuštena i vedrog duha, pozitivnog pogleda na svijet. Ne trebate se brinuti ni za njezinu stručnost ni poštenje što je zapravo ono što ti je najvažnije kad tražiš stomatologa.

Odlična, brza i povoljna

Pacijent, najdoktor.com

Odlična, brza i povoljna zubarka. Sve pohvale!

Stručna, pedantna, profesionalna a istovremeno vrlo ugodna

Pacijent, najdoktor.com

Stručna. Pedantna. Profesionalna, a istovremeno vrlo ugodna. Prezadovoljan sam uslugom i smatram da je najbolji stomatolog kojeg sam do sada posjetio. Iz tog razloga svaka preporuka. Svojim radom i pristupom pacijentu pružate najbolji primjer kakvog stomatologa i liječnika svi mi želimo imati. Hvala Vam!

Humana, pristojna, pažljiva, određena, ljubazna

Pacijent, najdoktor.com

Gospođa doktor Nives Romana Beketić-Lušić je vrlo profesionalan liječnik, humana, pristojna, pažljiva, određena, ljubazna i vrlo ozbiljno shvaća svoj poziv. Pristupa pacijentu na vrlo ljudski način. Njezina ruka je sigurna i pacijent joj se prepušta bez straha i s puno povjerenja. Znalački radi svoj posao, savjesna je, precizna i detaljna. Dugi niz godina sam pacijent doktorice Nives Romane Beketić-Lušić. Ovim putem joj se i zahvaljujem. S poštovanjem.

Jako pozitivno iskustvo

Nino, najdoktor.com

Ljubazna, komunikativna, strpljiva i pedantna. Uglavnom osobno sam imao jako pozitivno iskustvo.

Najbolji stomatolog

Pacijent, najdoktor.com

Dr. Beketić-Lušić je najbolji stomatolog kod koje sam ikada bila. Izrazito pristupačna, stručna, ljubazna, pedantna, strpljiva i zaista ulijeva veliko povjerenje kod pacijenta. Tijekom popravljanja zuba sam se osjećala vrlo ugodno te gotovo da i nisam osjetila nikakvu bol ili neugodu. Jako mi se sviđa pristup pacijentu, doktorica se posveti maksimalno te odgovara na sva pitanja i sumnje. Svakako bih preporučila svima koji su u potrazi za dobrim stomatologom kod kojega će odlaziti bez straha. Tako dobar pristup pacijentu veoma je rijedak kod nas!

Izuzetno srdačni i uslužni

Jasna, najdoktor.com

Već dugi niz godina redovito posjećujem ordinaciju Beketić i uvijek su bili izuzetno srdačni i uslužni. Profesionalno obavljaju svoj posao i zbilja bi ih svima preporučila!

Vrhunski precizna i uljudna

Pacijent, najdoktor.com

Mlada ali vrhunski precizna i uljudna. Ordinacija je nova i super opremljena. Sve ispita kaj treba kako bi riješila problem. Dok radi koristi vrijeme za davanje savjeta o dentalnim navikama i prevenciji.

Ljubazna i profesionalna

Pacijent, najdoktor.com

Iznimno stručno i savjesno obavlja posao. Što se tiče ljubaznosti, profesionalnosti i odnosa prema pacijentima nema joj premca kad su moja iskustva s doktorima u pitanju.

Više nemam straha od zubara

ljuc, najdoktor.com

stručnost, ljubaznost i predanost doktorice Nives su dovoljno jaki razlozi što više nemam straha od zubara i što se zadnje četiri godine (od kad odlazim kod DR. Nives) veselim svakom obroku !! Toplo bi je preporučio svakome koji če ovo pročitati !! I još jednom bi se zahvalio Dr. Nives na odlično odrađenom zahvatu u mojem slučaju !!

Super zubarka

Pacijent, najdoktor.com

Dr Nives je super zubarka.Sviđa mi se jer je vrlo komunikativna i točno zna ohrabriti u trenutku kad je to najpotrebnije,a uostalom super radi,ništa ne boli i ima smisla za estetiku!Same pohvale doktorici!!

Najbolja zubarka ikad

Pacijent, najdoktor.com

Najbolja zubarka ikad! Nježna i pažljiva, stručna i srdačna. Toplo preporučujem. Ja više ne idem kod drugih.

Profesionalna i vrhunska usluga

Pacijent, najdoktor.com

Dr Nives Beketić je bila izvrsna! Sve lijepo objasni prije nego sto pocne raditi i komunicira sa pacijentom. Čovjeku je odmah lakše. Usluga je stvarno bila profesionalna i vrhunska. Svakako za preporuciti.

Sve pohvale

Pacijent, najdoktor.com

Preporučujem svima koji si mogu priuštiti. Za ono što platite dobiti će te vrhunsku kvalitetu. Vjerujte mi puno vas više košta kada zbog nestručnosti izgubite zube. Sve pohvale doktorici. Lijepo je opet se smijati.

Najtoplije preporuke

Pacijent, najdoktor.com

Nemam riječi pohvale (i zahvale) ! Godinama sam redovno (2x godišnje) posjećivala HZZO stomatologinju koja me uvjeravala da je sve OK i "čistila mi kamenac". Odlaskom u renomiranu polikliniku (preko preporuke i reklama) sam shvatila da skoro ništa nije u redu i prionula na 7 mjeseci dug proces liječenja i popravljanja. Kod doktorice Beketić-Lušić sam završila slučajno, iako je moj otac pacijent još od cijenjenog doktora Beketića, jer mi je trebao hitni estetski popravak zuba (nova HZZO stomatologinja nije radila, u navedenoj poliklinici se predugo čekalo). Doktorica ne samo da je brzo i stručno popravila traženo nego je otkrila neliječeni zub (slučajni ili namjerni propust bivše HZZO stomatologije + poliklinike) i spašavala ga postepeno i kvalitetno. Prošla sam dosta liječnika u životu i doktorica Nives me oduševila, što osobnošću, što stručnošću. Najtoplije preporuke!

Preporučio bih svima

Pacijent, najdoktor.com

Izuzetno profesionalna, druželjubiva i vesela zubarka. Pacijent sam od 2013. godine i na pregled odlazim sa veseljem, a ne sa strahom zahvaljujući njezinom pristupu i profesionalnosti. Preporučio bih svima koji se boje zubara da posjete dr. Beketić Lušić i rješe se straha.

Sve popravi do savršenstva

Bojan, najdoktor.com

Dugogodišnji sam pacijent doktorice, i uvijek sve popravi do savršenstva. Jako je ljubazna i svaki korak obrazloži. Izuzetno se osjeća njena briga za pacijenta. Jednom prilikom sam neizostavno morao otputovati na dugotrajni put, a tjedan dana prije polaska sam otekao zbog zuba. Zub je bio u jako lošem stanju, i na moje inzistiranje i rizik sam tražio da ga riješi - ono što se inače treba napraviti u koracima, kroz jedan ili dva tjedna, a možda i više, doktorica je riješila u jednom danu. To je bilo prije 5 godina, i nisam više imao nikakvih problema s tim zubom. Inaće, vrlo je ljubazna i nježna, radi gotovo bezbolno, a ako nešto malo zaboli odmah stane. Opremljena je odlično (prema mojem laičkom mišljenju), dolazi se po dogovoru i nema čekanja

Stručnost na najvišoj razini

Pacijent, najdoktor.com

Vrhunska stomatologinja, stručnost na najvišoj razini, svaki zub koji treba sredi do savršenstva, i funkcionalno i esteski, i rješenja su joj uvijek u interesu pacijenta. Posvećenost pacijentu maksimalna, uvijek iskreno ljubazna i raspoložena. Sve preporuke.

Brza i učinkovita

Toran, najdoktor.com

Sposobna, predana svom poslu i pacijentima i riješila je moj problem bez filozofiranja brzo i učinkovito.

Sve pohvale

Pacijent, najdoktor.com

Mnogi od nas imaju strah od zubara, međutim sa njenim pristupom, potpuno sam ga se oslobodila. Njezin sam pacijent već više godina i to ću biti i dalje.. sve pohvale

Doći ću drugi put

Pacijent, najdoktor.com

Ova doktorica je za pohvaliti. Čini mi se jako profesionalna i stručna. Svidjelo mi se to što je napravila sve zahvate na najkvalitetniji način i bez žurbe, bez obzira što joj je to oduzelo više vremena. Bio sam kod nekih zubara koji sve ubrzaju pod parolom: ma ovo je dobro! Zadovoljan sam i doći ću drugi put.

Obavlja svoj posao s ljubavi

Pacijent, najdoktor.com

Prvi put da sam doživjela toliku ljubaznost i iskrenu otvorenost od strane doktora, odmah se vidi da obavlja svoj posao s ljubavi, naprosto eliminira sve strahove koje oćitava na licu pacijenta.

Profesionalno obavljen posao uz pristupačnu cijenu

Pacijent, najdoktor.com

Zbog izuzetnog i vedrog karaktera te profesionalnog obavljenog posla uz pristupačnu cijenu toplo preporučujem Dr. Nives. Samo tako nastavite

Preporučam svima, nećete požaliti

Pacijent, najdoktor.com

Ne volim kad mi zubar brusi zub ali kod Dr. Nives je potpuno drugačije jer cijelo vrijeme objašnjava što trenutno radi i postavlja pitanja pa o tome malo razmišljam...i tih pola sata prođje jako brzo, a nista me ne zaboli! Preporučam svima, nećete požaliti.

Ispuni svako očekivanje

Antonio, najdoktor.com

Jednostavno najbolja osoba kojoj sam "dao svoje zube u ruke". Uvijek dobro raspoložena i nasmijana. Ispuni svako očekivanje, pa čak i više od toga. Sve pohvale i preporuke!

Nazovite tel.
01 / 655-39-24