Keramičke ljuskice - veneers

Jeste li kandidat?

Veneers - rješenje za nepravile, napuknute ili diskolorirane zube

Rješenje za mnoge estetske nedostatke zubi kao što su nepravilni, napuknuti ili diskolorirani zubi (različitih boja) upravo su keramičke ljuskice, poznati i kao veneers (engl.).

Keramika posjeduje spoj iznimne kvalitete s dobrim estetskim svojstvima

Keramičke ljuskice su tanke ljuskice keramike koje se lijepe na površinu zuba koja je prethodno tanko izbrušena. Keramika kao materijal posjeduje spoj iznimne kvalitete s dobrim estetskim svojstvima, riječ je o visokoj otpornosti i translucencijom sličnoj caklini zuba, što ga čini idealnim za: produživanje i preoblikovanje zuba, zatvaranje razmaka, ispravljanje otkrhnutog zuba, prekrivanje mrlja i diskoloracije zuba.

Jeste li kandidat?

Posavjetujte se sa svojim doktorom dentalne medicine jeste li dobar kandidat za keramičke ljuskice. Jako je bitno jasno izreći svom dr.med.dent. svoje želje te saznati koje su mogućnosti keramičkih ljuskica kako biste postigli optimalan estetski rezultat. Dobro se upoznajte s tijekom terapije, njenim mogućnostima i ostalim pitanjima koja Vas zanimaju, kako biste bili svjesni svih mogućnosti, imali realna očekivanja i bili zadovoljni krajnjim rezultatom.

Kako izgleda proces dizajniranja novog osmijeha

Potpunim pregledom i medicinskom dijagnostikom utvrđuje se stanje Vaših zubi, i pristup analizi i stvaranju optimalnog, proporcionalnog osmijeha za Vas, taj dio se popularno zove i dizajn osmijeha (smile design). Zajedno sa svojim doktorom dentalne medicine potvrdite optimalan osmijeh, nakon čega se brusi vanjska caklina zuba kako bi se adhezivnim ljepilom tanka ljuskica zalijepila za zub. Zatim se uzima otisak zubi za izradu preciznog modela na kojem dentalni tehničar izrađuje ljuskice. Kad su ljuskice gotove, radi se proba gdje se provjerava i potvrđuje boja i oblik ljuskica prije postavljanja. Bitno je dobro i precizno komunicirati sa dr.med.dent. kako biste bili zadovoljni krajnjim rezultatom. Nakon Vaše potvrde kreće se na lijepljenje ljuskica, naravno zubi se prije temeljito čiste da bi ljepilo bolje prianjalo te se postavljaju ljuskice.

Održavanje ljuskica

Održavanje higijene kod postavljenih keramičkih ljuskica jednako je standardnoj oralnoj higijeni, dakle, temeljito i redovno četkanje te je funkcija zubi jednaka kao i kod Vaših prirodnih zubi. Međutim, svakako pazite na svoje ljuskice i izbjegavajte jako tvrdu hranu i škrgutanje zubima da biste spriječili moguće pucanje ljuskica.

Savjete doktorice Beketić je do sada pročitalo
visitor counter
posjetitelja.

Priznanja i diplome

Najbolja usluga i stalno usavršavanje naša su misija

  • Diplome

  • Certifikati

  • Svjedodžbe

Sve diplome, potvrde, svjedodžbe..

Rezultati

Koliko smo osmijeha uljepšali :-)

Dojmovi pacijenata

Mišljenje najbitnijih

  • Vrlo stručna i ljubazna, sve što mi je radila vrlo je kvalitetno, nikad se nisam morala vratiti na neki "popravak" napravljenog kao kod nekih drugih zubara.
    Vrlo ugodno okruženje, poštuje se naručeno vrijeme, nema čekanja, za preporučiti svakome.

    Lana, najdoktor.comJoš dojmova naših pacijenata...
Nazovite tel.
01 / 655-39-24