Be Filler

Povjerite ljepotu svog lica ordinaciji Beketić

Nova generacija dermalnih filera na bazi umrežene hijaluronske kiseline

Be Filler je jedan od najučinkovitijih postupaka pomlađivanja i volumiziranja pojedinih dijelova lica. Namijenjeni su korekciji statičkih i dinamičkih bora, modeliranju i popunjavanju dubljih anomalija i kožnih uleknuća.

Što je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina (HA) prirodno se nalazi u našoj koži te je ključna molekula u procesu starenja kože. Mlada koža sadrži veću koncentraciju hijaluronske kiseline koja kožu čini elastičnom i mekom. S prirodnim filerima Be Filler postupak je također prirodan.

Zašto odabrati doktora dentalne medicine za postupak?

 • ˙ ima savršeno znanje o anatomiji lica.
 • ˙ svakodnevno koristi igle na teško pristupačnim mjestima.
 • ˙ poznaje tehnike lokalne anestezije
 • ˙ poznaje estetske parametre osmijeha i okolnog tkiva.
 • ˙ radi u maksimalno higijenskim uvjetima
 • ˙ radi s preciznošću na desetinku milimetra

Što se događa tijekom tretmana?

Tretman se izvodi u ordinaciji dentalne medicine i traje oko 30 minuta. Ako ste izrazito preosjetljivi ili je područje koje se tretira osjetljivo područje poput usana, doktor će Vas informirati o načinu desenzibilizacije.

Kako ću se osjećati poslije tretmana?

Nekoliko minuta nakon tretmana možete primjetiti lagano crvenilo kože koje će nestati u roku 24 sata, i u vrlo rijetkim slučajevima laganu otečenost. Ne preporučuje se izlaganje Suncu ili sunčanje u solariju. Preporučamo korištenje krema sa zaštitnim faktorom (SPF 50).

Koje su kontraindikacije?

Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama, pacijentima sa poznatom preosjetljivošću na hijaluronsku kiselinu, pacijentima s autoimunim bolestima. Tjedan prije tretmana strogo se preporučuje ne uzimati lijekove protiv zgrušavanja niti protuupalene lijekove. Izbjegavajte dirketno izlaganje sunčevoj svjetlosti odmah nakon tretmana.

Koliko dugo traje učinak tretmana?

Učinci estetkog tretmana Be Fillerom su dugotrajni, ali ne i trajni. Ovise o ubrizganoj dozi, tretiranom području, tipu kože i drugim čimbenicima. Uglavnom, učinak može trajati od 4 pa do 10 mjeseci.

Priznanja i diplome

Najbolja usluga i stalno usavršavanje naša su misija

 • Diplome

 • Certifikati

 • Svjedodžbe

Sve diplome, potvrde, svjedodžbe..

Rezultati

Koliko smo osmijeha uljepšali :-)

Dojmovi pacijenata

Mišljenje najbitnijih

 • Iznimno sam zadovoljan kvalitetom usluga koje pruža ova ordinacija. Definitivno bih preporučio u vezi bilo kakvih stomatoloških problema.

  Marko Ivanetic, najdoktor.com Još dojmova naših pacijenata...
Nazovite tel.
01 / 655-39-24