Vaš osmijeh

Zdravlje i ljepota u jednom

Redoviti pregledi svakih 6 mjesecu - uvjeti za oralno zdravlje

Apsolutni uvjeti za oralno zdravlje su svakodnevno održavanje higijene usne šupljine i redoviti pregledi kod doktora dentalne medicine svakih šest mjeseci.

Karijes ne nastaje preko noći

Karijes, kao najčešća bolest u usnoj šupljini, ne nastaje preko noći već se vremenski razvija zanemarivanjem higijene, a time i svog vlastitog zdravlja. Zbog toga je najvažnije biti dosljedan i svakodnevno posvetiti određeno vrijeme higijeni usne šupljine. Dovoljno Vam je odvojiti svega nekoliko minuta dnevno za oralnu higijenu, najmanje dvije do tri minute, dvaput dnevno.

Četkica i zubni konac za teško dostupan prostor

Osim obaveznog pranja zubi, ujutro i navečer, koristite i zubni konac da biste očistili teško dostupan prostor između zubi (interdentalan prostor). Danas su u upotrebi i vrlo korisne interdentalne četkice koje se lako i jednostavno primjenjuju.

Vodice za ispiranje usta značajno smanjuju plak i upalu

I svakodnevna primjena vodica za ispiranje usta, kao dodatak redovitom četkanju, može značajno smanjiti plak i upalu gingive. Neka Vam to postane dio dnevne rutine održavanja oralne higijene! Danas na tržištu postoji velik i šarolik izbor raznih sredstava za oralnu higijenu koji je dostupan svakome.

Savjete doktorice Beketić je do sada pročitalo
visitor counter
posjetitelja.

Priznanja i diplome

Najbolja usluga i stalno usavršavanje naša su misija

  • Diplome

  • Certifikati

  • Svjedodžbe

Sve diplome, potvrde, svjedodžbe..

Rezultati

Koliko smo osmijeha uljepšali :-)

Dojmovi pacijenata

Mišljenje najbitnijih

  • Vrlo stručna i ljubazna, sve što mi je radila vrlo je kvalitetno, nikad se nisam morala vratiti na neki "popravak" napravljenog kao kod nekih drugih zubara.
    Vrlo ugodno okruženje, poštuje se naručeno vrijeme, nema čekanja, za preporučiti svakome.

    Lana, najdoktor.comJoš dojmova naših pacijenata...
Nazovite tel.
01 / 655-39-24